Piskóta: 4 tojás, 4 kanál forró víz, 8 kanál cukor, 1 kanál kakaó, 7 kanál liszt, 1 vaníliás cukor, 1 sütőpor
Krém: 25o g mascarpone, fél liter habtejszín, fél kg fagyasztott erdei gyümölcs, 1 zselatin, cukor ízlés szerint
Összes oldalmegjelenítés
Címkék
liszt
(63)
tojás
(59)
cukor
(56)
sütőpor
(48)
tej
(45)
vanília
(36)
porcukor
(32)
margarin
(29)
vaj
(25)
dió
(18)
kakaó
(18)
olaj
(16)
csoki
(15)
só
(13)
citrom
(11)
puding
(11)
méz
(10)
fahéj
(8)
mazsola
(8)
lekvár
(7)
élesztő
(7)
citromhéj
(6)
szódabikarbóna
(6)
tejszín
(6)
zselatin
(6)
rum
(5)
szegfűszeg
(5)
ételfesték
(5)
keményítő
(4)
kókuszreszelék
(4)
meggy
(4)
narancs
(4)
sajt
(4)
zsír
(4)
eper
(3)
tejföl
(3)
alma
(2)
barnacukor
(2)
gyömbér
(2)
kávé
(2)
köménymag
(2)
mák
(2)
nektarin
(2)
szezámmag
(2)
tehéntúró
(2)
ecet
(1)
erdei gyümölcsök
(1)
gomba
(1)
habfixáló
(1)
konyak
(1)
mascarpone
(1)
szegfűbors
(1)
szilva
(1)
tejpor
(1)
virsli
(1)
zselé
(1)
zsemlemorzsa
(1)
ánizs
(1)
őszibarackbefőtt
(1)
2013. október 13., vasárnap
Erdei gyümölcsös- mascarpones, tejszínes torta
Címkék:
cukor,
erdei gyümölcsök,
kakaó,
liszt,
mascarpone,
rum,
sütőpor,
tej,
tejszín,
vanília,
zselatin
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése