Újra itt van egy nap, a rákosi mama és tata szülinapja, ami jó alkalom a sütésre, legnagyobb örömömre. el kellett teljen 29 évnek, hogy rájöjjek a sütés feltölt, örömmel és izgalommal, hogy vajon mi kerekedik ki belőle.
A mostani lapjai vizes piskóták, de zebracsíkosan lerakva a tepsibe, a közepén enyhén kakaós lap van. a lapok cukros rummal vannak belocsolva, a krém pedig karamellkrém. holnap van a nagy nap, kíváncsi vagyok milyen belülről.
Nézem a facebookon, s az volt a gondolatom, h miért nem írod le, h hogyan készíted...errefel egy fentibb bejegyzésen látom ezt:-)
VálaszTörlésÉn a főzéssel vagyok úgyanígy. Valahogy az van bennem, h kevesebb talán a "kockázat" a főzésnél:-)
Biztos örülnek majd a nagyszülők.
A receptet idohiany es lustasag miatt nem irom le, de ezentul igyekszek leirni, ha erdekel.puszi. jo fozicsket neked
VálaszTörlés