Összes oldalmegjelenítés

Címkék

liszt (63) tojás (59) cukor (56) sütőpor (48) tej (45) vanília (36) porcukor (32) margarin (29) vaj (25) dió (18) kakaó (18) olaj (16) csoki (15) (13) citrom (11) puding (11) méz (10) fahéj (8) mazsola (8) lekvár (7) élesztő (7) citromhéj (6) szódabikarbóna (6) tejszín (6) zselatin (6) rum (5) szegfűszeg (5) ételfesték (5) keményítő (4) kókuszreszelék (4) meggy (4) narancs (4) sajt (4) zsír (4) eper (3) tejföl (3) alma (2) barnacukor (2) gyömbér (2) kávé (2) köménymag (2) mák (2) nektarin (2) szezámmag (2) tehéntúró (2) ecet (1) erdei gyümölcsök (1) gomba (1) habfixáló (1) konyak (1) mascarpone (1) szegfűbors (1) szilva (1) tejpor (1) virsli (1) zselé (1) zsemlemorzsa (1) ánizs (1) őszibarackbefőtt (1)

2013. április 10., szerda

Epertorta

Piskóta: 5 tojás, 3 kanál fővő víz, 8 kanál cukor, 1 sütőpor, 1 vanília, 2 kanál kókuszreszelék, 7 kanál liszt.

Krém: fél liter tej 5 kanál liszt, cukor ízlés szerint, 1 kanál epres pudingpor, 1 Rama margarin, 1 vanília, friss eper, tetszés szerinti mennyiség.

Díszítés:házi  fondant, ételfesték, cukorgyöngy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése