Hozzávalók(kis tepsihez):
6 tojás, 25 dkg cukor, 30 dkg liszt, 4 evőkanál tej, 1.5 dl tej, 1 csomag vanília és sütőpor, csipet só,barack, dió
Elkészítés:
A tojásfehérjét a sóval kemény habbá verjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a cukrot és a sárgákat is. Utána szerre kanalanként az olajat, tejet, lisztet, vaníliát, sütőport, két maréknyi tört darabos diót, majd a tetejére ízlés szerint, barackot, nektarint vagy más gyümölcsöt vágunk. 45 percig sütjük, mikor kész porcukorral meghintjük.
Összes oldalmegjelenítés
Címkék
liszt
(63)
tojás
(59)
cukor
(56)
sütőpor
(48)
tej
(45)
vanília
(36)
porcukor
(32)
margarin
(29)
vaj
(25)
dió
(18)
kakaó
(18)
olaj
(16)
csoki
(15)
só
(13)
citrom
(11)
puding
(11)
méz
(10)
fahéj
(8)
mazsola
(8)
lekvár
(7)
élesztő
(7)
citromhéj
(6)
szódabikarbóna
(6)
tejszín
(6)
zselatin
(6)
rum
(5)
szegfűszeg
(5)
ételfesték
(5)
keményítő
(4)
kókuszreszelék
(4)
meggy
(4)
narancs
(4)
sajt
(4)
zsír
(4)
eper
(3)
tejföl
(3)
alma
(2)
barnacukor
(2)
gyömbér
(2)
kávé
(2)
köménymag
(2)
mák
(2)
nektarin
(2)
szezámmag
(2)
tehéntúró
(2)
ecet
(1)
erdei gyümölcsök
(1)
gomba
(1)
habfixáló
(1)
konyak
(1)
mascarpone
(1)
szegfűbors
(1)
szilva
(1)
tejpor
(1)
virsli
(1)
zselé
(1)
zsemlemorzsa
(1)
ánizs
(1)
őszibarackbefőtt
(1)
2015. augusztus 7., péntek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése