Hozzávalók: 21 kanál cukor, 3 tojás, 21 kanál olaj, 21 kanál liszt, 21 kanál tej, 1 sütőpor, 4 nagy nektarin
Elkészítés: a cukrot, olajat, tojást, jól összemixereljük, majd hozzáadjuk szerre a lisztet, tejet, sütőport. Közepes tepsibe tesszük, majd a tetejét beborítjuk cikkekre vágott nektarinnal (más gyümölcs is lehet, vegyesen is), kb 1 óra 1o percet sütjük lassú tűznél. Jó étvágyat!
Összes oldalmegjelenítés
Címkék
liszt
(63)
tojás
(59)
cukor
(56)
sütőpor
(48)
tej
(45)
vanília
(36)
porcukor
(32)
margarin
(29)
vaj
(25)
dió
(18)
kakaó
(18)
olaj
(16)
csoki
(15)
só
(13)
citrom
(11)
puding
(11)
méz
(10)
fahéj
(8)
mazsola
(8)
lekvár
(7)
élesztő
(7)
citromhéj
(6)
szódabikarbóna
(6)
tejszín
(6)
zselatin
(6)
rum
(5)
szegfűszeg
(5)
ételfesték
(5)
keményítő
(4)
kókuszreszelék
(4)
meggy
(4)
narancs
(4)
sajt
(4)
zsír
(4)
eper
(3)
tejföl
(3)
alma
(2)
barnacukor
(2)
gyömbér
(2)
kávé
(2)
köménymag
(2)
mák
(2)
nektarin
(2)
szezámmag
(2)
tehéntúró
(2)
ecet
(1)
erdei gyümölcsök
(1)
gomba
(1)
habfixáló
(1)
konyak
(1)
mascarpone
(1)
szegfűbors
(1)
szilva
(1)
tejpor
(1)
virsli
(1)
zselé
(1)
zsemlemorzsa
(1)
ánizs
(1)
őszibarackbefőtt
(1)
2013. augusztus 11., vasárnap
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése