Összes oldalmegjelenítés

Címkék

liszt (63) tojás (59) cukor (56) sütőpor (48) tej (45) vanília (36) porcukor (32) margarin (29) vaj (25) dió (18) kakaó (18) olaj (16) csoki (15) (13) citrom (11) puding (11) méz (10) fahéj (8) mazsola (8) lekvár (7) élesztő (7) citromhéj (6) szódabikarbóna (6) tejszín (6) zselatin (6) rum (5) szegfűszeg (5) ételfesték (5) keményítő (4) kókuszreszelék (4) meggy (4) narancs (4) sajt (4) zsír (4) eper (3) tejföl (3) alma (2) barnacukor (2) gyömbér (2) kávé (2) köménymag (2) mák (2) nektarin (2) szezámmag (2) tehéntúró (2) ecet (1) erdei gyümölcsök (1) gomba (1) habfixáló (1) konyak (1) mascarpone (1) szegfűbors (1) szilva (1) tejpor (1) virsli (1) zselé (1) zsemlemorzsa (1) ánizs (1) őszibarackbefőtt (1)

2013. augusztus 11., vasárnap

Nektarinos tészta

Hozzávalók: 21 kanál cukor, 3 tojás, 21 kanál olaj, 21 kanál liszt, 21 kanál tej, 1 sütőpor, 4 nagy nektarin

Elkészítés: a cukrot, olajat, tojást, jól összemixereljük, majd hozzáadjuk szerre a lisztet, tejet, sütőport. Közepes tepsibe tesszük, majd a tetejét beborítjuk cikkekre vágott nektarinnal (más gyümölcs is lehet, vegyesen is), kb 1 óra 1o percet sütjük lassú tűznél. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése