Összes oldalmegjelenítés

Címkék

liszt (63) tojás (59) cukor (56) sütőpor (48) tej (45) vanília (36) porcukor (32) margarin (29) vaj (25) dió (18) kakaó (18) olaj (16) csoki (15) (13) citrom (11) puding (11) méz (10) fahéj (8) mazsola (8) lekvár (7) élesztő (7) citromhéj (6) szódabikarbóna (6) tejszín (6) zselatin (6) rum (5) szegfűszeg (5) ételfesték (5) keményítő (4) kókuszreszelék (4) meggy (4) narancs (4) sajt (4) zsír (4) eper (3) tejföl (3) alma (2) barnacukor (2) gyömbér (2) kávé (2) köménymag (2) mák (2) nektarin (2) szezámmag (2) tehéntúró (2) ecet (1) erdei gyümölcsök (1) gomba (1) habfixáló (1) konyak (1) mascarpone (1) szegfűbors (1) szilva (1) tejpor (1) virsli (1) zselé (1) zsemlemorzsa (1) ánizs (1) őszibarackbefőtt (1)

2013. március 10., vasárnap

Sós csíkok


Hozzávalók (fél adag, de így is sok lesz belőle)
2o dkg zsír, 5o dkg liszt, 1 tojás, 1 kocka élesztő tejben felfuttatva, 1 kávéskanál só., sajt, szezámmag, köménymag, 1 tojás a lekenéshez

Az elkészítés pofonegyszerű: a hozzávalókat összegyúrjuk. :))), majd kinyújtjuk és csörögevágóval, vagy perecvágóval kiszaggatjuk. Tetejüket megkenjük tojással, majd drabos sóval megszórjuk, tehetünk még rá köményt, sajtot, szezámmagot. Én mind a három fajtát kipróbáltam. A sajtos a legjobb, szerintem..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése