Összes oldalmegjelenítés
Címkék
liszt
(63)
tojás
(59)
cukor
(56)
sütőpor
(48)
tej
(45)
vanília
(36)
porcukor
(32)
margarin
(29)
vaj
(25)
dió
(18)
kakaó
(18)
olaj
(16)
csoki
(15)
só
(13)
citrom
(11)
puding
(11)
méz
(10)
fahéj
(8)
mazsola
(8)
lekvár
(7)
élesztő
(7)
citromhéj
(6)
szódabikarbóna
(6)
tejszín
(6)
zselatin
(6)
rum
(5)
szegfűszeg
(5)
ételfesték
(5)
keményítő
(4)
kókuszreszelék
(4)
meggy
(4)
narancs
(4)
sajt
(4)
zsír
(4)
eper
(3)
tejföl
(3)
alma
(2)
barnacukor
(2)
gyömbér
(2)
kávé
(2)
köménymag
(2)
mák
(2)
nektarin
(2)
szezámmag
(2)
tehéntúró
(2)
ecet
(1)
erdei gyümölcsök
(1)
gomba
(1)
habfixáló
(1)
konyak
(1)
mascarpone
(1)
szegfűbors
(1)
szilva
(1)
tejpor
(1)
virsli
(1)
zselé
(1)
zsemlemorzsa
(1)
ánizs
(1)
őszibarackbefőtt
(1)
2013. március 10., vasárnap
Sós csíkok
Hozzávalók (fél adag, de így is sok lesz belőle)
2o dkg zsír, 5o dkg liszt, 1 tojás, 1 kocka élesztő tejben felfuttatva, 1 kávéskanál só., sajt, szezámmag, köménymag, 1 tojás a lekenéshez
Az elkészítés pofonegyszerű: a hozzávalókat összegyúrjuk. :))), majd kinyújtjuk és csörögevágóval, vagy perecvágóval kiszaggatjuk. Tetejüket megkenjük tojással, majd drabos sóval megszórjuk, tehetünk még rá köményt, sajtot, szezámmagot. Én mind a három fajtát kipróbáltam. A sajtos a legjobb, szerintem..
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése