Hozzávalók:
a tésztához:7 tojásfehérje, 3o dkg cukor,15 dkg kókuszreszelék, 1 sütőpor,5 evőkanál liszt.
a krémhez:1 karamellízű pudingpor, 20 dkg cukor, 3 tojássárgája, 3 evőkanál forró feketekávé, 2.5 dl tej, 25 dkg vaj, kókuszreszelék vagy csokiforgács.
Elkészítés:
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk sorban a cukrot, kókuszreszeléket, sütőport és lisztet.Sütőpapírral bélelt tepsiben tűpróbáig sütjük.
A krémhez a pudingot, a cukrot, tojást és kávét kicsi lángon besűrítjük. Miután kihűlt hozzákeverjük a habosra kikavart vajat. Ezt a krémet rásimítjuk a kókuszos piskótára, tetejét megszórjuk csokival, vagy kókuszreszelékkel.
Összes oldalmegjelenítés
Címkék
liszt
(63)
tojás
(59)
cukor
(56)
sütőpor
(48)
tej
(45)
vanília
(36)
porcukor
(32)
margarin
(29)
vaj
(25)
dió
(18)
kakaó
(18)
olaj
(16)
csoki
(15)
só
(13)
citrom
(11)
puding
(11)
méz
(10)
fahéj
(8)
mazsola
(8)
lekvár
(7)
élesztő
(7)
citromhéj
(6)
szódabikarbóna
(6)
tejszín
(6)
zselatin
(6)
rum
(5)
szegfűszeg
(5)
ételfesték
(5)
keményítő
(4)
kókuszreszelék
(4)
meggy
(4)
narancs
(4)
sajt
(4)
zsír
(4)
eper
(3)
tejföl
(3)
alma
(2)
barnacukor
(2)
gyömbér
(2)
kávé
(2)
köménymag
(2)
mák
(2)
nektarin
(2)
szezámmag
(2)
tehéntúró
(2)
ecet
(1)
erdei gyümölcsök
(1)
gomba
(1)
habfixáló
(1)
konyak
(1)
mascarpone
(1)
szegfűbors
(1)
szilva
(1)
tejpor
(1)
virsli
(1)
zselé
(1)
zsemlemorzsa
(1)
ánizs
(1)
őszibarackbefőtt
(1)
2013. január 26., szombat
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése