Összes oldalmegjelenítés

Címkék

liszt (63) tojás (59) cukor (56) sütőpor (48) tej (45) vanília (36) porcukor (32) margarin (29) vaj (25) dió (18) kakaó (18) olaj (16) csoki (15) (13) citrom (11) puding (11) méz (10) fahéj (8) mazsola (8) lekvár (7) élesztő (7) citromhéj (6) szódabikarbóna (6) tejszín (6) zselatin (6) rum (5) szegfűszeg (5) ételfesték (5) keményítő (4) kókuszreszelék (4) meggy (4) narancs (4) sajt (4) zsír (4) eper (3) tejföl (3) alma (2) barnacukor (2) gyömbér (2) kávé (2) köménymag (2) mák (2) nektarin (2) szezámmag (2) tehéntúró (2) ecet (1) erdei gyümölcsök (1) gomba (1) habfixáló (1) konyak (1) mascarpone (1) szegfűbors (1) szilva (1) tejpor (1) virsli (1) zselé (1) zsemlemorzsa (1) ánizs (1) őszibarackbefőtt (1)

2012. június 14., csütörtök

Csöröge

Hozzávalók: 5 tojás sárgája, egy egész tojás, kiskanálnyi vaj, egy kanál ecet, csipet só, liszt,porcukor
A tojásokat a többi hozzávalóval simára gyúrjuk, majd deszkán kinyújtjuk és csörögevágóval csíkokat vágunk belőle, majd a csíkokból hurkokat készítünk, amit forró olajban kisütünk. A végén porcukorral megszórjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése