Összes oldalmegjelenítés

Címkék

liszt (63) tojás (59) cukor (56) sütőpor (48) tej (45) vanília (36) porcukor (32) margarin (29) vaj (25) dió (18) kakaó (18) olaj (16) csoki (15) (13) citrom (11) puding (11) méz (10) fahéj (8) mazsola (8) lekvár (7) élesztő (7) citromhéj (6) szódabikarbóna (6) tejszín (6) zselatin (6) rum (5) szegfűszeg (5) ételfesték (5) keményítő (4) kókuszreszelék (4) meggy (4) narancs (4) sajt (4) zsír (4) eper (3) tejföl (3) alma (2) barnacukor (2) gyömbér (2) kávé (2) köménymag (2) mák (2) nektarin (2) szezámmag (2) tehéntúró (2) ecet (1) erdei gyümölcsök (1) gomba (1) habfixáló (1) konyak (1) mascarpone (1) szegfűbors (1) szilva (1) tejpor (1) virsli (1) zselé (1) zsemlemorzsa (1) ánizs (1) őszibarackbefőtt (1)

2012. április 7., szombat

Borzos Kata


Hozzávalók: 2 tojás, 13dkg cukor, 17dkg Rama, 4odkg liszt, 1 dl tej, 1 sütőpor/ 2o dkg lekvár, 15dkg darált dió, 15 dkg cukor
A tojások sárgájából, 13 dkg cukorból, margarinból, sütőporból, tejből tésztát gyúrunk, majd kettéosztva felét kinyújtjuk, másik felét hűtőbe tesszük.A kinyújtott lapot megkenjük lekvárral, megszórjuk dióval és 1o dkg cukorral. 5dkg cukrot a tojás fehérjével felverünk, majd ezt is rásimítjuk. a végén a hűtőbe tett tésztát ráreszeljük a tetejére, majd készre sütjük, Porcukorral tálaljuk. Köszi a receptet Noémi, finom nagyon!

1 megjegyzés: