Összes oldalmegjelenítés

Címkék

liszt (63) tojás (59) cukor (56) sütőpor (48) tej (45) vanília (36) porcukor (32) margarin (29) vaj (25) dió (18) kakaó (18) olaj (16) csoki (15) (13) citrom (11) puding (11) méz (10) fahéj (8) mazsola (8) lekvár (7) élesztő (7) citromhéj (6) szódabikarbóna (6) tejszín (6) zselatin (6) rum (5) szegfűszeg (5) ételfesték (5) keményítő (4) kókuszreszelék (4) meggy (4) narancs (4) sajt (4) zsír (4) eper (3) tejföl (3) alma (2) barnacukor (2) gyömbér (2) kávé (2) köménymag (2) mák (2) nektarin (2) szezámmag (2) tehéntúró (2) ecet (1) erdei gyümölcsök (1) gomba (1) habfixáló (1) konyak (1) mascarpone (1) szegfűbors (1) szilva (1) tejpor (1) virsli (1) zselé (1) zsemlemorzsa (1) ánizs (1) őszibarackbefőtt (1)

2011. november 12., szombat

Püspökkenyér

A z egyik kedvencünk dióval, mazsolával ás étcsokidarabkákkal.Csak úgy készült, mert süthetnékem támadt, Évike besegített csoki vágni és citromhéj reszelésbe, a kóstolást már nem várta meg, amúgy egy napot sem tartott, felfaltuk.hihhi

3 megjegyzés:

  1. Nyam nyam ez én is megsütném, a receptet az elkérném ha lehet:-) a szomszédunk M. néni mindig olyan finomokat sütött, s annyiszor eszembe jut...

    VálaszTörlés
  2. 10dkg margarin, 20 dkg cukor, 2 tojas, 1 pohar tej, 25dkg liszt, citromhej, csomag sutopor vagy kaveskanal szodapor. Toltelek: 10 dkg vagott dio, rahat, csoki, mazsola
    A margarint felolvasztani, majd langyosra kell huteni, akkor jon bele a cukor, ezt habosra kell rittyenteni, majd jonnek a tojasok, plussz a tobbi hozzavalo. Nem lehet elrontani. Hagyni kell sulni, jo 1 orat lassu langon, hogy jol kiszaradjon.Jo etvagyat. nalunk max masfel napot tart.na az ekezetek lemaradtak, de remelem megerted:))

    VálaszTörlés
  3. hétvégén terítéken lesz:-) nyam nyam

    VálaszTörlés